«Λατρεύω τους Έλληνες αλλά σιχαίνομαι τον καφέ τους» - iefimerida.gr

«Λατρεύω τους Έλληνες αλλά σιχαίνομαι τον καφέ τους»

Έλληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη χώρα μας και τους Έλληνες διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ο Χιου Γκραντ έδωσε το «παρών» στο κονσέρτο της καλής του φίλης Αφροδίτης Ραϊκοπούλου, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη χώρα μας με τα καλύτερα λόγια.

«Είστε ένας χαρισματικός λαός με βαθιά ιστορία, κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής έξω καρδιά, στα ωραία και στα άσχημα. Εντυπωσιάζομαι που τα καφέ σας είναι μονίμως γεμάτα και που η βραδινή ζωή ξεκινά στις 11 το βράδυ. Είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας πιστεύουμε ότι περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες, θα βγείτε πιο δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναπόλησε το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι «με το που πάτησα το πόδι μου στην χώρα σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω, αφού με τους Έλληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα», είπε, προσθέτοντας ότι οι ελληνικές λέξεις που γνωρίζει είναι οι συνηθισμένες: «Καλημέρα, ευχαριστώ».

«Λατρεύω τους Έλληνες αλλά σιχαίνομαι τον καφέ τους» | iefimerida.gr 0

Πάντως, παραδέχτηκε ότι υπάρχει και κάτι που δεν του αρέσει καθόλου στην Ελλάδα: «Μου αρέσουν τα πάντα εκτός από τον καφέ σας, που τον σιχαίνομαι, μια και μου πέφτει βαρύς στο στομάχι», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ