Η πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την παραξενιά της στο μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την παραξενιά της στο μακιγιάζ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία επιμελούνταν το μακιγιάζ της όσο εκείνη έπαιζε στην σειρά Suit αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της μέλλουσας πριγκίπισσας.

Συγκεκριμένα, η Λίντια έβαφε για δύο χρόνια την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όπως αναφέρει της ζητούσε πάντα ένα πράγμα... να φαίνονται οι φακίδες της.

«Κάθε φορά που την έβαφα, η ίδια μου ζητούσε να μην καλύψω τις φακίδες της με πολύ μεικ απ, καθώς ήθελε να φαίνονται», ανέφερε η Σέλερς.

Η πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την παραξενιά της στο μακιγιάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώην ηθοποιός ήθελε περισσότερο ένα προϊόν που να δείχνει το δέρμα της λαμπερό και φρέσκο, παρά ένα που να καλύπτει κάθε ατέλεια.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως το foundation που προτιμούσε η Μέγκαν Μαρκλ ήταν το Armani Luminous Silk Foundation, το οποίο έβαζε στο πρόσωπό της με ένα μπλέντερ.

Η πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την παραξενιά της στο μακιγιάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Λιντία πάντως επισημαίνει πως αυτό που της κάνει εντύπωση είναι πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει αλλάξει το παραμικρό πάνω της από τότε που άφησε την δουλειά της για να πάει μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι.

«Το να μαζέψει πίσω τα μαλλιά της κότσο ήταν λες και το είχε κάνει η ίδια, μόνη της. Είναι αναμφίβολα όμορφη, σικ και γεμάτη αυτοπεποίθηση».

Η πρώην make up artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει την παραξενιά της στο μακιγιάζ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης, η μέλλουσα γυναίκα του Πρίγκιπα Χάρι δεν πήγαινε ποτέ πουθενά χωρίς ένα κονσίλερ Yves Saint Laurent, μία μάσκαρα από τον οίκο Dior και το ρουζ της από την Nars.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αναφέρει πολλές φορές πως οι φακίδες της την δυσκόλεψαν πολλές φορές στην δουλειά της, ενώ σε παλιά της ομιλία είχε συμβουλέψει μάλιστα όσους έχουν φακίδες να τις αποδεκτούν και να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους έτσι όπως είναι.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ