Οσκαρ 2018: Το περίεργο φυλαχτό που θα πάρει μαζί της στα Οσκαρ η Αλισον Τζάνεϊ μήπως και κερδίσει - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Το περίεργο φυλαχτό που θα πάρει μαζί της στα Οσκαρ η Αλισον Τζάνεϊ μήπως και κερδίσει

Η υποψήφια για όσκαρ ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ασυνήθιστο φυλαχτό έχει μαζί της παντού η ηθοποιός Άλισον Τζάνεϊ.

Η 58χρονη ηθοποιός, που είναι για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ, δήλωσε στο περιοδικό People ότι θα έχει μαζί της ένα τυχερό ασημένιο φιστίκι, στην τελετή απονομής.

Η υποψήφια πρόσθεσε πως το περίεργο αυτό φυλαχτό της το έδωσε ο σεναριογράφος της ταινίας «Εγώ, η Τόνια», Στίβεν Ρότζερς. «Γνωρίζω τον Ρότζερ εδώ και πολύ καιρό. Κάθε φορά που έδινα μία παράσταση, πάντα μου έλεγε «λάμψε φιστίκι» και μετά από χρόνια μου έδωσε ένα μικροσκοπικό ασημένιο φιστίκι. Κι θα το έχω στην τσάντα μου στα βραβεία».

Η ηθοποιός υποδύεται την μητέρα της Τόνια Χάρντινγκ στην ταινία «Εγώ, η Τόνια».

Οσκαρ 2018: Το περίεργο φυλαχτό που θα πάρει μαζί της στα Οσκαρ η Αλισον Τζάνεϊ μήπως και κερδίσει  | iefimerida.gr 0

Τον Ιανουάριο, είχε περιγράψει την ευκαιρία που της δόθηκε και χάρη στην οποία είναι για πρώτη φορά υποψήφια για βραβείο όσκαρ, στο περιοδικό W: «Ο φίλος μου έγραψε την χειρότερη, πιο φρικτή, καταπιεστική μητέρα στον πλανήτη και μετά σκέφτηκε πως θα μπορούσα να την υποδυθώ εγώ. Αλλά νομίζω πως ήξερε ότι θα το διασκέδαζα – όχι πως είναι αστεία, αλλά πως θα μπορούσα να της προσδώσω κάποια ανθρωπιά, γιατί είναι πραγματικά ένα τέρας. Αυτή ήταν μία πρόκληση για μένα, να βλέπω αυτές τις σκηνές και να σκέφτομαι «Ποιος το κάνει αυτό;».

Και συνέχισε: «Και τότε ο Στίβεν μου έλεγε ότι είχε πάρει συνέντευξη από την Τόνια Χάρντινγκ και πως έτσι περιέγραψε η ίδια τη μητέρα της.

Η Τζάνεϊ έχει μέχρι στιγμής μια καλή χρονιά, κερδίζοντας Χρυσή Σφαίρα, βραβείο στα SAG και βραβείο Critics Choice για το ρόλο της στην ταινία «Εγώ, η Τόνια» ενώ είναι υποψήφια και για βραβείο Όσκαρ.

Η 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μεταδοθεί απευθείας την Κυριακή 4 Μαρτίου στα κανάλια COSMOTE CINEMA. Η μετάδοση θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (στις 23.30 μμ). Θα ακολουθήσει το pre-show (01:30) και στις 03.00 η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ που θα μεταδοθεί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα στο COSMOTE CINEMA 2HD και με τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ