Ο Μαντσίνι θέλει να παντρευτεί ο Μπαλοτέλι - iefimerida.gr

Ο Μαντσίνι θέλει να παντρευτεί ο Μπαλοτέλι

Ρομπέρτο Μαντσίνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος θα μπορούσε να είναι η λύση για την εκκεντρική συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο 21χρονος επιθετικός εθεάθη να αποχωρεί από στριπτιτζάδικο 36 ώρες πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπόλτον και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 220.000 λιρών από την διοίκηση των «πολιτών».

«Θα μπορούσε να είναι αυτό επειδή είμαι σίγουρος πως έχει καταλάβει το λάθος του», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός σε σχετική ερώτηση για το εάν ο γάμος θα μπορούσε να είναι η απάντηση στα σχετικά πειθαρχικά παραπτώματα του Μπαλοτέλι και πρόσθεσε:

«Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αν δεν καταλάβει πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του. Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να έχεις μία καλή ιδιωτική ζωή. Δεν μπορείς να ξενυχτάς έως τις 2 το πρωί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ