Καψής: «Δεν υπάρχουν εύκολες-μαγικές λύσεις στην οικονομία» - iefimerida.gr

Καψής: «Δεν υπάρχουν εύκολες-μαγικές λύσεις στην οικονομία»

Καψής: «Δεν υπάρχουν εύκολες-μαγικές λύσεις στην οικονομία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ιούνιο θα πρέπει να αποφασιστούν τα μέτρα για το 2013 και το 2014, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ενώ τόνισε πως αν δεν υπήρχε ύφεση θα είχε μηδενιστεί τα ελλείμματα.

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Καψής υπεραμύνθηκε την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου υποστηρίζοντας πως «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις στην οικονομία, μαγικές».

Αναφερόμενος στο θέμα της κάλυψης της θέσης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως θα λυθεί «σήμερα- αύριο».

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα είναι υπουργός Οικονομικών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο κ. Βενιζέλος έχει αυτή τη στιγμή μία πολύ σημαντική ευθύνη κι ένα συγκεκριμένο έργο, εκείνο που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του PSI.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ