IIF: Βήμα για την επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα η ολοκλήρωση του PSI - iefimerida.gr

IIF: Βήμα για την επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα η ολοκλήρωση του PSI

IIF: Βήμα για την επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα η ολοκλήρωση του PSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο, μετά τη συνεδρίασή του χθες το βράδυ στη Ζυρίχη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα προς τους ιδιώτες πιστωτές, να συμμετάσχουν στην ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η επιτυχής ολοκλήρωση των ανταλλαγών θα συμβάλει ουσιαστικά στη διευκόλυνση της χρηματοδότησης της Ελλάδας, και θα βοηθήσει την χώρα να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να θέσει τις βάσεις για την οικονομική της ανάκαμψη»

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο προσθέτει ότι «μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους, την αντιμετώπιση των προβλημάτων χρέους στην ευρωζώνη και την αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας, απαραίτητης για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ