Αγριος καβγάς στην Αθήνα για μια σουίτα στο περιβόητο Carlton των Καννών - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς στην Αθήνα για μια σουίτα στο περιβόητο Carlton των Καννών

έκθεση real estate
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μεθαύριο Τρίτη έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου διεξάγεται στις Κάνες μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως έκθεση real estate. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει μια πολυμελής αντιπροσωπεία τόσο από το νεοσυσταθέν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων όσο και από τράπεζες που έχουν συμβουλευτικό ρόλο στο έργο του.

Ο στόχος είναι, η προώθηση, μέσα από το περίπτερο το οποίο έχει ήδη στηθεί στο Palais des Festivals της κρατικής μας ακίνητης περιουσίας που είναι προς πώληση ή αξιοποίηση.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει στηθεί, όπως αποκαλύπτει το Εθνος της Κυριακής ένας τεράστιος καβγάς όχι μόνο για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις μαγευτικές Κάνες αλλά και για το που θα καταλύσουν τα μέλη της αντιπροσωπείας.

Τα 4 στελέχη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο των ονείρων (τους;) το πασίγνωστο από τη διαμονή των κινηματογραφικών αστέρων στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ, Carlton Hotel.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο των Κανών στην παραλιακή λεωφόρο Κρουαζέτ, έχει απίστευτη θέα και η διαμονή σε αυτό κοστίζει αρκετές εκατοντάδες ευρώ κατ' άτομο την ημέρα.

Και δεν είναι μόνον αυτό. Τα στελέχη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων αφού τακτοποίησαν τους εαυτούς τους έκλεισαν δωμάτια και για τα στελέχη των τραπεζών – συμβούλων, αλλά σε άλλο ξενοδοχείο, φθηνότερο και κυρίως χωρίς prestige.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων θα εκπροσωπήσουν στην έκθεση ο εντεταλμένος σύμβουλος Ανδρέας Ταπραντζής, το μέλος του Δ.Σ. Αννα Ζωηρού την οποία είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο της συναίνεσης για τη δημόσια περιουσία και οι project manager Ρωξάνη McFadden και Σοφία Αθανασοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ