Κούβελος: Από το ραδιόφωνο έμαθα ότι ήμουν εγώ, δεν μου το είπε κανείς - iefimerida.gr

Κούβελος: Από το ραδιόφωνο έμαθα ότι ήμουν εγώ, δεν μου το είπε κανείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το ραδιόφωνο (!) καθ' οδόν προς της Θεσσαλονίκη έμαθε ότι αυτός είναι ο εκατομμυριούχος που έψαχνε για μια ολόκληρη εβδομάδα όλη η Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Κούβελος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δηλώνει ότι ξανάρχισε το κάπνισμα παρότι έχει υποβληθεί σε τετραπλό bypass και υποστηρίζει ότι διασύρθηκε χωρίς κανένα λόγο καθώς η προέλευση και η διαδρομή των χρημάτων είναι καθαρή.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι λένε για μένα, σημειώνει. Και συνεχίζει: «Εάν έλεγαν για δολάρια και για Λονδίνο πιθανώς να το σκεπτόμουν. Αλλά λέγανε για Ελβετία και ευρώ. Εγώ λογαριασμό στην Ελβετία δεν είχα ποτέ. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κερδίζεις νόμιμα περισσότερα χρήματα.»

Σε ερώτηση αν η κυρία Μπακογιάννη γνώριζε τις κινήσεις των χρημάτων, ο κ. Κούβελος είπε ότι γνώριζε την παραγγελία του πλοίου αλλά ότι ο ένας δεν μπλέκει στις δουλειές του άλλου.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία πολλές φορές έως τώρα και έχει βγάλει χρήματα στο εξωτερικό και έχει βάλει καθώς οι επιχειρήσεις του είναι τέτοιες που αυτό είναι σχεδόν καθημερινότητα.

Εξάλλου, όπως σημειώνει το «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Κούβελος υποστηρίζει ότι κανένας δεν κάλεσε ούτε αυτόν ούτε τη χρηματιστηριακή εταιρεία με την οποία συνεργάζεται να ρωτήσει τι ακριβώς έχει συμβεί προτού δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ