Για αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο ο Γουίλ Σμιθ αξίζει τον τίτλο του πατέρα της χρονιάς - iefimerida.gr

Για αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο ο Γουίλ Σμιθ αξίζει τον τίτλο του πατέρα της χρονιάς

Ο Γουίλ Σμιθ με το γιο του Τζάντεν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι μόλις Φεβρουάριος, αλλά ο Γουίλ Σμιθ έχει μεγάλες πιθανότητες να βραβευθεί ως «πατέρας της χρονιάς», χάρη σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που έκανε για να τιμήσει το άλμπουμ του γιου του Τζάντεν «Syre» που έφτασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram μια ξεκαρδιστική και ξεχωριστή παρωδία με τον εαυτό του, αναδημιουργώντας το μουσικό βίντεο «Icon» του Τζάντεν, με τον ίδιο να έχει ξανθά μαλλιά. Στο βίντεο, ο Σμιθ κάθεται νωχελικά σε ένα αυτοκίνητο με το τηλέφωνο στο χέρι όπως ο Τζάντεν και στη συνέχεια αρχίζει να χορεύει προτού δώσει συγχαρητήρια στο γιο του.

Congrats on 100,000,000 @Spotify streams, Jaden! @c.syresmith It is a Delicious Gift to a Parent to Admire his children. Keep Doin’ You!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις 6 Φεβ, 2018 στις 7:16 μμ PST

Η παρωδία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το διαδίκτυο και κυρίως από τον Τζάντεν, που επαίνεσε τον πατέρα του γράφοντας: «Είπα ψέματα παιδιά, ο πατέρας μου είναι το πραγματικό είδωλο». Επίσης μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Μπαμπά αυτό είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς... σ’ ευχαριστώ που μου επέτρεψες να εκφράσω ελεύθερα τον εαυτό μου ακόμη κι αν κάποιες φορές το παρατραβάω... Σ’ αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς γιατί μου δίδαξες πώς να αγαπώ. Επίσης, σ’ ευχαριστώ που έχεις το καλύτερο Instagram σε όλο τον πλανήτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γουίλ σμιθ Τζάντεν Spotify βίντεο παρωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ