Survivor 2, άρχισαν τα όργανα: Τσακωμοί στους Μαχητές, κλάματα στους Διάσημους [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2, άρχισαν τα όργανα: Τσακωμοί στους Μαχητές, κλάματα στους Διάσημους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αδιανόητη ήττα των Μαχητών στο Survivor της Τετάρτης ίσως ήταν και αυτό που επισκίασε την αποχώρηση της Κατερίνιας Χαλικιά από το παιχνίδι επιβίωσης.

Κι όμως, όταν οι Μαχητές άκουσαν πως το έπαθλο θα ήταν ένα πιάτο μουσακάς, αποφάσισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μιας και στα τελευταία αγωνίσματα επάθλων έχουν βγει οι μεγάλοι ηττημένοι. Ωστόσο, μόνο προς το καλύτερο δεν πήγαν, καθώς κατάφεραν να πάρουν μόνο μία νίκη, με το αποτέλεσμα να είναι 10-1 υπέρ των Διασήμων.

Αν και τα εμπόδια ήταν αντικειμενικά δύσκολα με την τσουλήθρα στις λάσπες και τα πολύ ασταθή εμπόδια να δυσκολεύουν τους παίχτες, εκεί που οι Μαχητές δεν μπόρεσαν με τίποτα να βρούν ρυθμό ήταν το τελικό εμπόδιο, όπου έπρεπε να βάλουν την μπάλα στο καλάθι αφού πρώτα την χτυπήσουν σε ένα κουτί που ήταν τοποθετημένο μπροστά από το καλάθι.

Έτσι λίγο η μεγάλη αστοχία των μπλε, αλλά και η μεγάλη λαχτάρα για μουσακά των κόκκινων έφεραν τη νίκη στους Διάσημους και την γκρίνια στους Μαχητές.

Πρώτη επίθεση από την ομάδα της δέχτηκε η Ροδάνθη Καπαρού, η φοιτήτρια των ΤΕΦΑ, η οποία σύμφωνα με τους συμπαίκτες της είναι εντελώς παράταιρη, τεμπέλα και έχει πάει εκεί για να κάνει... διακοπές.

«Η Ροδάνθη κάνει διακοπές από τη μέρα που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ενώ στην αρχή προσπαθούσε να αποφύγει να κάνει πράγματα, σε κάποια στιγμή το συζητήσαμε. Και απλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες. Απλά γκρινιάζει και απλά νομίζει ότι έχει έρθει κάπου αλλού και όχι στο Survivor», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

Από την πλευρά της, η Ροδάνθη είπε στην κάμερα πως πιστεύει πως δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να την πουν τεμπέλα.

Θέμα συζήτησης στην παρέα έγινε και η συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου, με μερικούς να δείχνουν να ενοχλούνται με την αρχηγική στάση του και το τουπέ του στην ομάδα. Ωστόσο, η Μαρίνα Πήχου έσπευσε να τον υπερασπιστεί χαρακτηρίζοντας ως κομπλεξικούς όλους όσους έφεραν αντίρρηση με την στάση του συμπαίχτη της.

«Σίγουρα κάποιες συμπεριφορές παρεξηγούνται από ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά εγώ έχω μάθει ότι όταν κάποιος βοηθάει την ομάδα, παραμένει αυτός και μας λέει οδηγίες και μας ανεβάζει. Τους υπόλοιπους που θα τον κρίνουν κάπως διαφορετικά, τον Νικόλα και τον χ, ψ Νικόλα, νομίζω ότι είναι ελαφρώς κομπλεξικοί ή κάτι τρέχει με τον εαυτό τους», ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, μετά τον Στέλιο Κρητικό σειρά είχε η Ξένια των Rec να κλάψει μπροστά στην κάμερα, λέγοντας πόσο πολύ της έχει λείψει η οικογένειά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν άντεξε και κατέρρευσε ψυχολογικά, καθώς της λείπουν πάρα πολύ οι δικοί της άνθρωποι.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως η οικογένειά της μένει σε εμπόλεμη περιοχή στην Ουκρανία.

«Νιώθω εντελώς μόνη μου στο νησί. Όσο είμαι στην Αθήνα, προσπαθώ κι έχω επικοινωνία μέσω ίντερνετ, αλλά κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολα γιατί ο πόλεμος γίνεται κανονικά, πέφτουν βόμβες. Μπορεί να μιλάω με τη μαμά μου στο τηλέφωνο και να ακούω βόμβες να σκάνε. Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά», είπε η Ξένια.

Εν τέλει μετά από όλα αυτά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Χαλικιά αποχωρεί από το Survivor και παραμένουν η Έλενα Χατζίδου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου σώθηκε για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία των τηλεθεατών.

«Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Αφού έτσι αποφάσισε ο κόσμος, το σέβομαι κα θα γυρίσω στην Ελλάδα. Εντάξει, έχω στεναχωρηθεί, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι εντάξει. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου να προχωρήσουν και να πάνε όσο καλύτερα γίνεται, να προσέχουν να μη χτυπήσουν και θα τους δω στην Ελλάδα όταν γυρίσουν», είπε πριν αποχωρήσει η Κατερίνα Χαλικιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ