2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do - iefimerida.gr

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακά λακτίσματα, δυναμικά μπλοκαρίσματα, επιθετικές και αμυντικές κινήσεις σε μοναδικούς συνδυασμούς υπόσχονται στο κοινό οι αθλητές της κορεάτικης πολεμικής τέχνης Tang Soo Do σήμερα στη Γλυφάδα.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και όλων των ζωνών θα διαγωνιστούν στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do - Moo Duk Kwan.

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do  | iefimerida.gr 0

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Οδυσσέας Παπαδόπουλος», με τη συμμετοχή όλων των σχολών της Ομοσπονδίας. Οι αθλητές θα διαγωνιστούν τόσο στο τεχνικό κομμάτι της κορεάτικης πολεμικής τέχνης, -φόρμες-, όσο και στο αγωνιστικό -sparring-.

Στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος η Ομοσπονδία International Tang Soo Do διοργανώνει και σεμινάριο με τις βασικές τεχνικές ποδιών και χεριών, τις βασικές φόρμες και τεχνικές αυτοάμυνες από τους Δασκάλους των σχολών.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά την πειθαρχεία, την αυτογνωσία, το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς που προσφέρει το Tang Soo Do, ενώ οι αθλητές θα παρουσιάσουν στο κοινό τεχνικές αυτοάμυνας.

2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tang Soo Do  | iefimerida.gr 1

Την έναρξη του πρωταθλήματος θα κηρύξει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας master Αναστάσιος Μεταξάς (7 Νταν).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ