Ποια Ελληνίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με πληγωμένα πόδια; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια Ελληνίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με πληγωμένα πόδια; [εικόνες]

salpa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ένα ζευγάρι παπούτσια Christian Louboutin, εκτός από μεγάλη καταστροφή στην τσέπη, μπορεί να προκαλέσουν και μεγάλα προβλήματα... υγείας! Ναι, είναι αλήθεια και μάλιστα εκτός από την Kιμ Καρντάσιαν, το γνωρίζει πολύ καλά και μια δική μας γνωστή τηλεπερσόνα, της οποίας τα διάσημα παπούτσια της... κατέστρεψαν το πόδι.

Πρόκειται για την Γεωργία Σάλπα, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε με μεγάλες πληγές στα πόδια της. Οι φωταγραφίες με τα... ματωμένα πόδια της κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, τα πανύψηλα τακούνια των Christian Laboutin παπουτσιών της... κατέστρεψαν το πόδι της, ελληνικής καταγωγής, πρώην παίκτριας του βρετανικού Big Brother.

Στενός συνεργάτης της αποκάλυψε ότι οι πληγές προκλήθηκαν από το δεξί τακούνι του παπουτσιού της που «έβρισκε» στο αριστερό της πόδι, με αποτέλεσμα όχι απλά τον τραυματισμό της, αλλά και τη μετέπειτα μόλυνσή της.

Και αν αναρωτιέστε γιατί δεν σταμάτησε να τρίβει το ένα πόδι πάνω στο άλλο, η απάντηση είναι απλή... Μα το κορίτσι δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι που άρχισε να... πονάει!

Πάντως, παρόμοιο πρόβλημα με τα διάσημα παπούτσια φαίνεται να είχε αντιμετωπίσει και η Κιμ Καρντάσιαν, πριν από δύο χρόνια. Γι΄αυτό προσοχή! Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σ' ένα ζευγάρι Christian Laboutin, πρέπει να λάβετε υπόψη σας και αυτά τα δύο δυσάρεστα περιστατικά των κοριτσιών...

Ποια Ελληνίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με πληγωμένα πόδια; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποια Ελληνίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με πληγωμένα πόδια; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποια Ελληνίδα τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με πληγωμένα πόδια; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ