Απολύθηκε ο Σίτο Αλόνσο από την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Απολύθηκε ο Σίτο Αλόνσο από την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύντομη αποδείχθηκε η «θητεία» του Σίτο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Μία ημέρα μετά την εκτός έδρας συντριβή από την Μπασκόνια (96-72), για την 19η αγωνιστική της Liga Endesa, οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν την... αναμενόμενη λύση της συνεργασίας με τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος προσλήφθηκε με μεγάλες προσδοκίες (σ.σ. αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα), αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε Ισπανία και Euroleague.

«Σας ενημερώνουμε πως η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο με τον Σίτο Αλόνσο. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην προσωπική και την επαγγελματική του συνέχεια και τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό που έδειξε», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί... παραπαίουν και εφέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με ρεκόρ 7-14 και μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, συγκομιδή που δεν τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα επιστροφής στα πλέι οφ. Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 12-7, το οποίο δεν απειλεί την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (17-2).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα ΣΙΤΟ ΑΛΟΝΣΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ