Αγνώριστη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πρεμιέρα της -Με ανδρικά, μαύρα μαλλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πρεμιέρα της -Με ανδρικά, μαύρα μαλλιά [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια «Οντισιόν» με τον ενθουσιασμό που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης στα πρώτα του βήματα μάς προσκαλεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η ερμηνεύτρια σε μια σημαντική, για εκείνη, καλλιτεχνική στιγμή, ξεδιπλώνει το ταλέντο της στη σκηνή του Anodos Live Stage.

Μια μουσική παράσταση με ένταση, πάθος, ευρυματικότητα και χιούμορ. Με μουσική που αγαπήσαμε και μουσική που θέλει να αγαπηθεί. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην παράσταση «Οντισιόν» που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, περνά από οντισιόν στα μάτια των θεατών που την επιλέγουν για να ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια και να αφεθούν στο ταλέντο της και τη μαγεία της καλλιτεχνικής της υπόστασης. Στην ερμηνεύτρια αρέσουν οι αλλαγές.

Το «διαφορετικό», άλλωστε, της ταιριάζει γιατί και η ίδια είναι μια πολυδιάστατη προσωπικότητα. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια έρχονται η μία μετά την άλλη. Στη σκηνή του Anodos Live Stage η Ελεωνόρα μάς θυμίζει μια ερμηνέτρια άλλης εποχής.

Το χρώμα των μαλλιών της είναι πλέον μαύρο ενώ έχοντας υιοθετήσει ένα γοητευτικό αλα γκαρσόν, δείχνει ότι θέλει να πειραματιστεί και να μας συστήσει μια εντελώς διαφορετική πτυχή του εαυτού της.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και την αλλαγή στα μαλλιά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ