Οι δικαιολογίες του προέδρου των Παραολυμπιονικών για τον ναζιστικό χαιρετισμό - iefimerida.gr

Οι δικαιολογίες του προέδρου των Παραολυμπιονικών για τον ναζιστικό χαιρετισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται ότι χαιρέτησε ναζιστικά ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώην πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, παρά το γεγονός ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός του έχει καταγραφεί από τον φακό.

Ο κ. Παλτσανιτίδης, ο οποίος χαιρέτησε ναζιστικά -όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες- ενώ βρισκόταν πάνω στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη, υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι δεν έκανε ναζιστικό χαιρετισμό αλλά προσπάθησε να χαιρετήσει απλά το πλήθος πριν κάνει το σήμα της νίκης.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε, τέλος, λόγο για «παράνομα εισελθόντες στη χώρα μας» και όχι «πρόσφυγες» που στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή» με μια ανάρτησή της στο Facebook, χθες, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου των Παραολυμπιονικών, χαρακτηρίζοντάς τον «μισαλλόδοξο εθνικιστή» που «προκαλεί εδώ και χρόνια δημόσια με τις ρατσιστικές δηλώσεις του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες» και «ντροπιάζει το Παραολυμπιακό κίνημα και τους ανθρώπους του». Διαβάστε ολόκληρη την οργισμένη ανάρτηση με τις καταγγελίες κατά του Σίμου Παλτσανιτίδη.

Οι δικαιολογίες του προέδρου των Παραολυμπιονικών για τον ναζιστικό χαιρετισμό | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ