Ηπειρος: Σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή βροχή -Κατολισθήσεις και υποχώρηση οδοστρώματος - iefimerida.gr

Ηπειρος: Σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή βροχή -Κατολισθήσεις και υποχώρηση οδοστρώματος

Κατολισθήσεις στην Ηπειρο (Φωτογραφία: epirus-tv-news)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου έχουν προκαλέσει οι κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις.

Κατολισθήσεις έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ ποτάμια υπερχείλισαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirus-tv-news, κατολισθήσεις έγιναν στο οδικό δίκτυο Τζουμέρκων στη θέση Δαφνωτή, ενώ μεγάλη κατολίσθηση στη Λαγκάδα Κόνιτσας και στο 102 χλμ της Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στην πόλη της Παραμυθιάς έγινε μεγάλη υποχώρηση του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας μικρός «κρατήρας» και στο σημείο από το πρωί έχουν επιστρατευθεί μηχανήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ακόμη, πλημμύρισε ο ποταμός Καλαμάς, ενώ οριακή είναι η κατάσταση για τον ποταμό Αχέροντα, με πάρα πολλές εκτάσεις σε χωριά της περιοχής να έχουν πλημμυρίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ήπειρος βροχοπτώσεις κατολισθήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ