Στιλ δίχως ηλικία -Αυτές οι γυναίκες άνω των 40 το κάνουν πράξη και αποτελούν έμπνευση - iefimerida.gr

Στιλ δίχως ηλικία -Αυτές οι γυναίκες άνω των 40 το κάνουν πράξη και αποτελούν έμπνευση

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόδα και το γνήσιο, αυθεντικό στιλ δεν έχουν κανόνες. Και φυσικά δεν έχουν ηλικία.

Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει τι να φορέσετε μετά τα 30, τα 40 ή τα 50. Σίγουρα το πόσο δέρμα αποκαλύπτεις και πόσο προκλητική μπορεί να δείχνει μια εμφάνισή έχει τον σωστό τόπο και χρόνο κατά τον οποίο είναι πιο κατάλληλη, αλλά το να μην φοράς χρώματα ή prints εξαιτίας των ρυτίδων σου ξέχνα το τώρα κιόλας. Τέτοιου είδους απόψεις και αυστηρές κριτικές το μόνο που μπορούν, είναι να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερο άγχος στην ζωή μας.

Η ιδέα του να ντύνεσαι για την ηλικία σου είναι επίσημα πλέον ξεπερασμένη και βρήκαμε τις γυναίκες που μπορούν να το αποδείξουν.

Ορισμένες από τις πιο κομψές γυναίκες με μεγάλη επιρροή, που παρά το γεγονός ότι μεγαλώνουν, δεν παραιτήθηκαν από τις σικάτες pencil φούστες, τα έντονα χρώματα και μοτίβα και πολλά ακόμα που θεωρούνται, «απαγορευμένα»

Γυναίκες με στιλ και επιρροή που αποτελούν έμπνευση για τον κόσμο της μόδας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στιλ γυναίκα ηλικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ