Ο μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ, του πήρε δώρο πανάκριβο αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Ο μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ, του πήρε δώρο πανάκριβο αυτοκίνητο

Τραγουδιστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ έλαβε για τα 18α γενέθλιά του ένα δώρο που οι περισσότεροι συνομήλικοί του μόνο στα όνειρά τους θα μπορούσαν να αποκτήσουν και μάλιστα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Στη διάρκεια του σόου της Έλεν Ντετζένερις την Πέμπτη, ο μάνατζερ του Μπίμπερ, Σκοτ Μπράουν, του χάρισε ένα ηλεκτροκίνητο σεντάν Fisker Karma, το οποίο κοστίζει περίπου 100.000 δολάρια

Ο Μπράουν του αγόρασε το αυτοκίνητο μαζί με τον μέντορα του Μπίμπερ, Άσερ, ο οποίος είπε ότι ήθελε να χαρίσει στον τραγουδιστή ένα αυτοκίνητο που «θα τον κάνει να ξεχωρίζει στους δρόμους».

«Εργάζεσαι πολύ, πολύ σκληρά» του είπε ο Μπράουν, δίνοντάς του τα κλειδιά. «Πάντα σου λέω να μην πάρεις κάτι εντυπωσιακό και να είσαι σεμνός. Τώρα ήρθε η ώρα να αθετήσω αυτά που είπα, αλλά το αξίζεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ