Μητσοτάκης σε Ρίβλιν: Ανησυχούμε για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητσοτάκης σε Ρίβλιν: Ανησυχούμε για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, η οποία όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στην συνάντηση που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.

Μητσοτάκης σε Ρίβλιν: Ανησυχούμε για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Υπογραμμίστηκε η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.

Μητσοτάκης σε Ρίβλιν: Ανησυχούμε για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τις ανησυχίες της ΝΔ για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο ενώ συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Μητσοτάκης σε Ρίβλιν: Ανησυχούμε για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ