«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αδημονία του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού ήταν τεράστια ενόψει της εμφάνισης της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στο σόου του Τζίμι Κίμελ μετά την ομιλία του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Αλλά λίγες ώρες πριν την επίμαχη συνέντευξη, η Ντάνιελς εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία διέψευδε ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ -παρά τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που είχε αποκαλύψει το 2011 στο InTouch και δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό.

«Δεν αρνούμαι τη σχέση επειδή μου έδωσαν χρήματα για να μη μιλήσω, όπως αναφέρουν τα ταμπλόιντ. Την αρνούμαι γιατί δεν υπήρξε ποτέ», ανέφερε.

Μετά απ’ αυτά η εμφάνισή της στο σόου του ΑBC φάνταζε πλέον περιττή.

Ο Τζίμι Κίμελ, ωστόσο, δεν πτοήθηκε. Στην αρχή της εκπομπής του έπαιξε ένα βίντεο που τον έδειχνε να παρακολουθεί με την Ντάνιελς την ομιλία του Τραμπ για την Κατάσταση του Έθνους.

«Εντάξει, αρκετά», είπε ο κωμικός. Και δείχνοντας μια κούκλα στην Ντάνιελς της είπε: «Στόρμι, δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε».

«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Εκείνη τη στιγμή η Ντάνιελς έβγαλε τη δική της κούκλα, που είχε καλυμμένο το στόμα με ταινία -σαν να έλεγε ότι θα μιλούσε αν δεν την είχαν φιμώσει-...

Ο διάσημος παρουσιαστής είπε ότι είχε κατά νου να της υποβάλει πολλές ερωτήσεις, αλλά εξεπλάγη όταν έπεσε στα χέρια του η ανακοίνωσή της λίγο πριν το σόου. Τη διάβασε ολόκληρη, έδειξε διάφορες φωτογραφίες της Ντάνιελς με αυτόγραφά της και μετά συνέκρινε τις υπογραφές με εκείνη στη χθεσινή ανακοίνωσή της.

-«Υπέγραψες την ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα;», τη ρώτησε.

Η απάντηση της Ντάνιελς, όπως κι όλα όσα είπε στη διάρκεια της εκπομπής, άφησε περιθώρια για πολλές ερμηνείες:

-«Δεν ξέρω, το έκανα; Δεν μοιάζει με την υπογραφή μου, έτσι δεν είναι;», είπε.

-«Δεν μοιάζει με την υπογραφή σου», συμφώνησε ο Κίμελ. «Άρα λες ότι ίσως η επιστολή αυτή εγράφη και δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς την έγκρισή σου;»

-«Χμμμ», απάντησε η Ντάνιελς γελώντας μαζί με το ακροατήριο.

-«Ξέρεις από προήλθε; Έχει καμιά ιδέα;», επέμεινε ο Κίμελ.

- «Δεν ξέρω από που», είπε εκείνη.

«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια είναι ότι η εκπρόσωπος της Ντάνιελς, Τζίνα Ροντρίγκεζ, είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα τη γνησιότητα της υπογραφής της πορνοστάρ τονίζοντας ότι ήταν παρούσα όταν η Ντάνιελς υπέγραψε την ανακοίνωση.

Η Ντάνιελς- κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- κατάφερε να ξεφύγει από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Κίμελ, όταν τη ρώτησε επίμονα αν έχει υπογράψει συμφωνία να μην αποκαλύψει τα περί της σχέσης της με τον Τραμπ, όπως ανέφερε η Wall Street Journal αποκαλύπτοντας ότι ο δικηγόρος του μεγιστάνα των ακινήτων είχε στείλει 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ παραμονές των προεδρικών εκλογών για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

«Το έκανα;» απάντησε με ερώτηση η Ντάνιελς κι ο Κίμελ έβγαλε το συμπέρασμα ότι αν δεν είχε υπογράψει τέτοια συμφωνία, πιθανώς θα το έλεγε.

-«Είσαι έξυπνος, Τζίμι», σχολίασε η Ντάνιελς.

«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής, μετά την παρουσίαση ενός βίντεο όπου ο Τραμπ μιλούσε για το μέγεθος ... των χεριών του, ο Κίμελ έβγαλε στο τραπέζι τρία καρότα διαφόρων μεγεθών και κάλεσε τη Ντάνιελς να διαλέξει ένα.

«Εγώ είμαι συνηθισμένη στα καράτια που λάμπουν. Ποιος θέλει καρότα;» του απάντησε, εύστροφα.

«Δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε» -Απολαυστική συνέντευξη με την πορνοστάρ του Τραμπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Στη συνέχεια ο Κίμελ εμφάνισε δυο κούκλες, μια που θύμιζε την Ντάνιελς και μια που θύμιζε τον Τραμπ με εσώρουχα.

-«Σου θυμίζουν τίποτε;» τη ρώτησε. «Λαβράκι», ωστόσο, δεν κατάφερε να βγάλει... Όπως ούτε και στην τελευταία του ερώτηση στο φινάλε της συνέντευξης:

-«Έχεις κάνει ποτέ έρωτα με κάποιον που το όνομά του κάνει ρίμα με το “Λόναλντ Λαμπ”;»

Κι η απάντησή της τον «ξέρανε»: «Θα σε αποκαλώ μ’ όποιο όνομα θέλεις, μωρό μου»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ