Οι αδελφές Χαντίντ ολόγυμνες, αγκαλιασμένες, σε ερωτική πόζα, στη Vogue [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι αδελφές Χαντίντ ολόγυμνες, αγκαλιασμένες, σε ερωτική πόζα, στη Vogue [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αρχή ήρθε η Τζίτζι, κάνοντας την ανατροπή και καταρρίπτοντας το μύθο των αποστεωμένων μοντέλων.

Ολος ο πλανήτης επί έναν χρόνο ασχολούνταν με την Τζίτζι Χαντίντ και τις καμπύλες της. Στη συνέχεια ήρθε και η Μπέλα. Επίσης Χαντίντ, αδελφή της Τζίτζι. Η Τζίτζι στην πορεία αδυνάτισε και άλλο και κάπου εκεί... χάθηκε αφήνοντας χώρο στην αδελφή της, κολλητή της Κέντελ Τζένερ να μονοπωλήσει το χώρο του μόντελινγκ.

Για ένα διάστημα χάσαμε την Τζίτζι. Οπως αποδείχθηκε όχι για πολύ. Η Τζίτζι Χαντίντ επιστρέφει αγκαλιά με την αδελφή της Μπέλα. Και οι δυο ολόγυμνες.

Οι δύο αδελφές φωτογραφήθηκαν για την Vogue χωρίς ρούχα και σφιχταγκαλιασμένες σε μια σχεδόν ερωτική πόζα που δίχασε το Ιντερνετ, το κοινό γενικά.

Η μια ακουμπά τα χέρια της στο στήθος της άλλης, και η άλλη στον αστράγαλο της άλλης και οι δυο μαζί κοιτούν το φακό με βλέμμα λάγνο, ερωτικό.

Η εν λόγω φωτογραφία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με κάποιους να ξεκινούν από τους light χαρακτηρισμούς περί «ανάρμοστης» και «αλλόκοτης» φωτογραφίας και άλλους να πηγαίνουν σε πολύ πιο.... χοντρά σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ