Η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν φωτογραφίζεται χωρίς εσώρουχο, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και έχει λόγο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν φωτογραφίζεται χωρίς εσώρουχο, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και έχει λόγο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να περάσει το δικό της μήνυμα ότι μια εγκυμοσύνη δεν πρέπει να σημάνει για τη γυναίκα μια περίοδο ασυδοσίας στο φαγητό, επιχείρησε η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν.

Η Χιλάρια είναι έγκυος για τέταρτη φορά και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Οπως η ίδια διευκρινίζει η φωτογραφία δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία πέρα από το γεγονός ότι της έχει πειράξει λίγο το φωτισμό, γιατί ήταν σκοτεινή.

Η 34χρονη fitness guru στη φωτογραφία έχει αποχωριστεί το κάτω εσώρουχό της και ποζάρι φορώντας μόνο το σουτιέν της και μια λευκή ρόμπα.

Και εξηγεί: «Έξι μήνες με τον Baldwinito #4! Πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάθε μέρα ότι η άσκηση και η καλή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συνεπάγεται ότι θα έχω ευκολότερη εγκυμοσύνη, τοκετό και λοχεία. Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει, αλλά προσπαθώ να κάνω μια δραστηριότητα σχεδόν κάθε μέρα ώστε να διατηρήσω την ευλυγισία μου και να τονώνω τους μύες μου. Επίσης είμαι εντελώς συμφιλιωμένη με το γεγονός πως θα πάρω βάρος, θα έχω κυτταρίτιδα, το σώμα μου χρειάζεται θερμίδες και ξεκούραση προκειμένου να μεγαλώσει ένα υγιές μωρό. Μέσα από 4 εγκυμοσύνες έχω βρει ισορροπία και ηρεμία, αποδέχομαι της φυσικές αλλαγές στο σώμα μου, αλλά συνεχίζω να φροντίζω τον εαυτό μου ώστε να είναι προσωρινές και μόλις γεννηθεί το μωρό, θα ξαναβρώ τον "μη-έγκυο" εαυτό μου».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 26 Ιαν, 2018 στις 9:15 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 27 Ιαν, 2018 στις 7:53 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 17 Ιαν, 2018 στις 4:42 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 15 Ιαν, 2018 στις 5:10 μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 23 Ιαν, 2018 στις 9:19 πμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις 28 Ιαν, 2018 στις 7:00 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ