Ο Ελτον Τζον αποκαλύπτει πότε ο πρίγκιπας Χάρι του εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τη Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Ο Ελτον Τζον αποκαλύπτει πότε ο πρίγκιπας Χάρι του εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τη Μέγκαν Μαρκλ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σερ Ελτον Τζον, ο διάστημος βρετανός μουσικός ήταν ένας από τους πρώτους που έμαθαν τον έρωτα του πρίγκηπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο θρυλικός τραγουδιστής γνωρίζει από πολύ παλιά το ζευγάρι, λόγω της στενής φιλίας του με την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε όμως την ακριβή στιγμή που ο πρίγκηπας Χάρι του εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Μαρκλ.

«Πέρασα λίγο καιρό μαζί του στη Σικελία πέρυσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν το συζήτησε πολύ, αλλά μού είπε: Είμαι ερωτευμένος» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Και τα δύο αυτά αγόρια μοιάζουν εκστατικά χαρούμενα και αυτό είναι υπέροχο. Είμαι χαρούμενος για τον Χάρι και ελπίζω ότι η μέρα του γάμου του θα είναι μία θαυμάσια ημέρα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Χάρι, εκείνος απάντησε ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί κάτι. «Θα παίζω στο Λας Βέγκας έτσι δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Νταϊάνα σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανη για τους γιους της. Ήταν πολύ αγαπητοί στο λαό επειδή είχε αυτήν την σπουδαία ικανότητα, που κληρονόμησε ο Χάρι, μπορούσε να περπατά σε ένα δωμάτιο και να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι την ήξεραν σε όλη τους τη ζωή. Είναι ένα σπουδαίο χάρισμα», πρόσθεσε. Οσο για την Νταϊάνα; «Ηταν μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα από πολλές απόψεις, όχι όμως για μένα. Ήταν μία πολύ καλή μου φίλη, είχαμε τους καβγάδες μας, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκαμε. Θα ήταν περήφανη για τα αγόρια της και τα καταφέρνουν περίφημα. Είμαι κι εγώ περήφανος για αυτούς», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

«Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο»

Εκτός από τον Χάρι και τη Μέγκαν όμως, ο διάσημος μουσικός μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του πέρυσι, λέγοντας ότι έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο. Δεν το ήξερα αυτό, ήμουν όμως πολύ τυχερός που είχα ένα σπουδαίο επιτελείο γιατρών», ανέφερε. Ο φόβος για τη ζωή του τον έκανε να σκεφτεί ξανά πόσο χρόνο περνούσε με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τους δύο γιους τους.

Όσον αφορά τη μητέρα του, που έφυγε προσφάτως από τη ζωή, δήλωσε χαρούμενος που κατάφεραν να συμφιλιωθούν πριν από το θάνατό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ