Diet Prada: O λογαριασμός στο Instagram που «ξεσκεπάζει» όλες τις αντιγραφές στον χώρο της μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Diet Prada: O λογαριασμός στο Instagram που «ξεσκεπάζει» όλες τις αντιγραφές στον χώρο της μόδας [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν δεν το γνωρίζετε ήδη, υπάρχει ένα account στο Instagram (την αγαπημένη πλατφόρμα των Fashion bloggers), που δεν δείχνει κανένα μα κανένα έλεος.

To Diet Prada αποκαλύπτει όλες τις αδικίες και τις αντιγραφές στην βιομηχανία της μόδας και αυτό σημαίνει πως κάθε γνήσια fashion lover πρέπει να τον ακολουθήσει.

Αυτό που ξεκίνησε το 2014 ως ένας ανώνυμος, ανοιχτός λογαριασμόςστον οποίο δύο φίλοι μοιράζονταν τα ενδιαφέροντα ευρήματα τους, έφτασε να είναι hot, όταν κάποια Naomi Campell πάτησε follow και ξεκίνησε να μοιράζεται κάποια από τα post με τους δικούς της φαν.

Ο κόσμος το αγάπησε πολύ γρήγορα, για την απροκάλυπτη επιθυμία του να αποδώσει ένα είδος δικαιοσύνης, να πει την αλήθεια και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τη μόδα.

Διάβασε για τον λογαριασμό στο Instagram που «ξεσκεπάζει» όλες τις αντιγραφές στον χώρο της μόδας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ