Κύπελλο Ελλάδος: Ολα ανοιχτά, Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο 0-0 στο Καραϊσκάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ολα ανοιχτά, Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο 0-0 στο Καραϊσκάκη [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά η ΑΕΚ άντεξε και έφυγε αλώβητη με 0-0 από το Καραϊσκάκη.

Ετσι, στις 7 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ποια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετά από 90 λεπτά απόψε. Σε ένα ματς με ένταση, μαρκαρίσματα και λιγοστές φάσεις κυρίως από πλεράς «ερυθρολεύλων», οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό προημιτελικό του ΟΑΚΑ. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν όσες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Συντηρητικά πήγαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν κυρίως για το αποτέλεσμα και για να μην δεχτούν γκολ και το πέτυχαν! Πάντως, στην ΑΕΚ έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία για το αντιαθλητικό παιχνίδι και δύο φάσεις με Σεμπά και Φιγκέιρας όπου ζητούν ένα πέναλτι και δύο αποβολές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης (85' Νικολάου), Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν (76' Ανδρούτσος), Σεμπά (56' Μιραλάς), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος (90' Σιμόες), Κονέ, Λόπες, Λιβάγια (77' Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (83' Μασούντ), Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ