Ο Γιούνκερ ακύρωσε την πρώτη επίσκεψή του στο Νταβός -Τον έριξε στο κρεβάτι η γρίπη - iefimerida.gr

Ο Γιούνκερ ακύρωσε την πρώτη επίσκεψή του στο Νταβός -Τον έριξε στο κρεβάτι η γρίπη

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ (Φωτογραφία: AP/ Virginia Mayo)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναγκάστηκε να ακυρώσει την πρώτη επίσκεψή του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, καθώς η γρίπη στομάχου τον... έριξε στο κρεβάτι.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν αναμενόταν να μιλήσει στο Νταβός την Πέμπτη. Ομως, η ξαφνική ασθένεια δεν του επέτρεψε να κάνει το ταξίδι. «Θα μείνει στο σπίτι για να συνέλθει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Ο Γιούνκερ σχεδίαζε να αλλάξει τη στάση που είχε έως τώρα, να απέχει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Πολλοί πίστευαν ότι είχε πάει το 1997, όταν ήταν πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, αλλά η Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι είχε ακυρώσει εκείνη την επίσκεψη.

Πέρυσι, είχε επικρίνει τους Επιτρόπους που είχαν συρρεύσει στο Νταβός, αντί να επικεντρωθούν στα καθήκοντά τους, θυμίζει η Telegraph. Ομως, φέτος αποφάσισε να πάει, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, για να δείξει στους παγκόσμιους ηγέτες και τους κορυφαίους επιχειρηματίες ότι η «Ευρώπη επανήλθε», έπειτα από την κρίση, αλλά και ότι η Ενωση θα επιζήσει μετά το Brexit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ