Νέες συστάσεις Σκουρλέτη σε Καμμένο: Οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση - iefimerida.gr

Νέες συστάσεις Σκουρλέτη σε Καμμένο: Οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση

Νέα επίθεση για τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου στο ζήτημα των Σκοπίων εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα οι τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και άλλων να μην μπλοκάρουν τη λύση στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας ότι ως υπουργός Αμυνας οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση.

Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι ο Πάνος Καμμένος «ως Υπουργός Αμυνας οφείλει να υπερασπιστεί τη μία και μοναδική θέση, όταν εκπροσωπεί την κυβέρνηση» και συμπλήρωσε πως είναι «άλλο όταν εκπροσωπεί τους ΑΝΕΛ».

Χαρακτήρισε επίσης, «λάθος» την πρόταση για δημοψήφισμα και ζήτησε «εθνικά σωστή και επιβεβλημένη στάση, που θα λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας».

«Θεωρώ λάθος τη συμμετοχή των βουλευτών των ΑΝΕΛ στη συγκέντρωση», είπε και έκανε λόγο για «πολλαπλά λάθη των ΑΝΕΛ πάνω στο ίδιο θέμα».

Αναφορικά με τη διάσταση απόψεων που διαφαίνεται στους κόλπους της συγκυβέρνησης, σημείωσε πως «η κυβέρνηση είναι μία συγκατοίκηση, αλλά η κυβέρνηση έχει κάνει σαφή τη θέση της, ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΞ εκφράζουν τη θέση της κυβέρνησης», είπε και συνέχισε λέγοντας πως «η θέση του κ.Καμμένου αφορά τον Πάνο Καμμένο και μόνο», ενώ απαντώντας στην αντιπολίτευση χαρακτήρισε «αίολο» το επιχείρημα ότι θα πέσει η κυβέρνηση λόγω του σκοπιανού, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πολιτικά υπεύθυνο» και διερωτήθηκε «ποια είναι αλήθεια η θέση της ΝΔ;».

Τόνισε πως η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ονομασία των Σκοπίων είναι ξεκάθαρη και σταθερή. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτήν την προσέγγιση από τότε που ήταν στο 3% μέχρι και σήμερα που είναι στο 33%. Υπάρχει άλλο κόμμα που να έχει πιο ξεκάθαρη θέση;», είπε σχετικά.

Ο Υπουργός Εσωτερικών υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας «δεν είναι ένα θέμα της καθημερινότητας, αλλά ένα ζήτημα που μας απασχολεί 25 χρόνια» και για τον λόγο αυτόν τόνισε πως «απαιτείται η μέγιστη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Δεν προσφέρεται για αντιπολιτευτικές κορώνες», είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αναφέρεται στην ακροδεξιά.

«Η κυβέρνηση πέφτει όταν χάσει τη δεδηλωμένη», είπε, ευχόμενος «οι τοποθετήσεις Καμμένου και άλλων, να μην μπλοκάρουν τη λύση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκουρλέτης Καμμένος Σκοπιανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ