Aυτή είναι η αιτία που «σκοτώνει» την επιθυμία των ανδρών για σεξ - iefimerida.gr

Aυτή είναι η αιτία που «σκοτώνει» την επιθυμία των ανδρών για σεξ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι επικρατεί η άποψη ότι η μειωμένη (ή υποτονική) σεξουαλική επιθυμία είναι ένα πρόβλημα που παρατηρείται κυρίως στις γυναίκες, η αλήθεια είναι ότι και ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών «ταλαιπωρείται» από αυτό.

Το άγχος, η κούραση και η κακή διάθεση είναι μερικές από τις πιο συχνές αιτίες που βάζουν «φρένο» στην ανδρική ερωτική επιθυμία, αλλά δεν είναι οι μόνες.

Ο άνδρας με έλλειψη επιθυμίας νιώθει ανίκανος και αβοήθητος μπροστά στο πρόβλημα και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Νιώθει ότι δεν μπορεί να καλύψει ένα ζωτικό κομμάτι της σχέσης και μια σημαντική ανάγκη της συντρόφου αλλά και δική του.

Συνήθως ξεκινάει με προοδευτική αραίωση των σεξουαλικών επαφών, η διάρκεια της επαφής είναι σύντομη, και την επαφή τη διακατέχει μια μονοτονία και επαναληπτικότητα. Συχνά οι άνδρες δεν αναζητούν άμεσα λύση. Πιστεύουν ότι θα λυθεί μόνο του το πρόβλημα ή ότι πιθανόν είναι κάτι πρόσκαιρο.

Νέα ιταλική έρευνα λοιπόν αποκαλύπτει ότι ένας αναπάντεχος παράγοντας «σκοτώνει» την επιθυμία των αντρών για σεξ περισσότερο κι από την κατάθλιψη.

Η αιτία που «σκοτώνει» την επιθυμία των ανδρών για σεξ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ