Μέσα σε 3 μέρες το σπίτι της γέμισε με 27 κουτάβια! [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέσα σε 3 μέρες το σπίτι της γέμισε με 27 κουτάβια! [εικόνες]

 Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι χτες ζούσε στο σπίτι μόνη της με τα δύο θηλυκά σκυλιά της. Όμως τα πράγματα άλλαξαν απότομα, όταν οι δύο σκυλίτσες γέννησαν με διαφορά δύο ημερών, και ξαφνικά το σπίτι γέμισε με συνολικά 27 κουτάβια.

Η Μπέατρις Όσβαλντ, η οποία ζει στην πόλη Άκεν της Γερμανίας, απέκτησε τα δύο σκυλιά το 2004 και οι τρεις τους ζούσαν πολύ αρμονικά. Πριν από λίγες ημέρες όμως, η 2χρονη Έλφι γέννησε 11 κουτάβια και 2 μέρες αργότερα η 3χρονη Άνι γέννησε άλλα 16.

Τώρα, η ίδια δεν προλαβαίνει να καθαρίζει τα περιττώματα και τις ζημιές που κάνουν τα αξιαγάπητα κουτάβια, ενώ οι μητέρες τους παλεύουν να παράξουν γάλα για όλα, με αποτέλεσμα η Όσβαλντ να έχει αναλάβει να τα ταΐζει με μπιμπερό.

Ωστόσο, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα, η γυναίκα δήλωσε πανευτυχής, παρά την κούρασή της, καθώς το σπίτι της σφύζει από ζωή, ενώ τα κουταβάκια είναι αξιαγάπητα «και με κάνουν να γελάω πολύ με τα κόλπα και τα παιχνίδια τους».





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γέννα Γερμανία γάλα κουτάβια Μπιμπερό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ