Μάνα και γιος «σκηνοθέτησαν»... ληστεία ηλικιωμένης - iefimerida.gr

Μάνα και γιος «σκηνοθέτησαν»... ληστεία ηλικιωμένης

Μάνα και γιος «σκηνοθέτησαν»... ληστεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικιακή βοηθός σε συνεργασία με το γιο της σκηνοθέτησαν τη χθεσινή ληστεία εις βάρος της 73χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την αστυνομία, και για το λόγο αυτό συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Χθες το πρωί, βάσει της καταγγελίας που έγινε στην Αστυνομία, ένας νεαρός άνδρας, έχοντας πλήρως καλυμμένο το πρόσωπό του, μπήκε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης και αφού πρώτα ακινητοποίησε τη 48χρονη γυναίκα και απείλησε με μαχαίρι την ηλικιωμένη, αφαίρεσε από τη βιβλιοθήκη του σπιτιού ένα φάκελο που περιείχε 6.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 73χρονη στην Αστυνομία, την ύπαρξη του φακέλου γνώριζε μόνο η ίδια, ίσως και η οικιακή της βοηθός, καθώς μπορεί να τον είχε ανακαλύψει ενώ καθάριζε το χώρο. Ο ισχυρισμός αυτός, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο νεαρός ληστής κατευθύνθηκε αμέσως στη βιβλιοθήκη, χωρίς να ψάξει το υπόλοιπο σπίτι, κίνησε τις υποψίες στις Αρχές και πολύ σύντομα οδηγήθηκαν στα ίχνη... των δύο συνεργών.

Μάνα και γιος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, καθώς κατηγορούνται ότι συνεργάστηκαν και συν-σκηνοθέτησαν τη ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ