Σαμαράς για Ψινάκη: Η συνεργασία με την Αλεξανδράτου δείχνει το επίπεδό του - iefimerida.gr

Σαμαράς για Ψινάκη: Η συνεργασία με την Αλεξανδράτου δείχνει το επίπεδό του

Ηλίας Ψινάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κόντρα του με τον Ηλία Ψινάκη, τις δύσκολες ώρες που περνά ο Λάκης Γαβαλάς, το FΑΒ 5, αλλά και τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του, μίλησε στο MTV και την εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς.

Αναφερόμενος στον Ηλία Ψινάκη και τη φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα, ο Τρύφωνας ανέφερε ότι «Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να τον σταματήσει, τότε στεναχωρήθηκα που εξέφερε την άποψή του για μένα. Είπε οτι εγώ και ο χαρακτήρας μου δεν του ταιριάζουν. Μίλησε πολύ υποτιμητικά! Εγώ του απαντώ "σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε"! Όταν όμως συνεργάζεσαι με την Τζούλια Αλεξανδράτου, τότε καταλαβαίνεις πιο είναι το επίπεδο του καθενός! Όταν κάνεις παρέα με ανθρώπους τέτοιου τύπου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν με αφορούν οι εξηγήσεις».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο FΑΒ 5 επισήμανε: «Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Νίκο Κάλλη που με ανακάλυψε, ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Αυτό κρατάω από όλο αυτό. Αγαπάω τον κόσμο και σέβομαι όλους εκείνους που με υποστήριξαν».

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς, ο κομμωτής είπε: «Ο Λάκης είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Το αν δεν τα κατάφερε με την επιχείρησή του είναι άσχετο. Τώρα είναι καλύτερα, μιλήσαμε. Είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να πεις τίποτα».

Τέλος, αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή: «To σεξ μου αρέσει. Mου αρέσει πολύ. Ο ιδανικός σύντροφος για μένα, δεν είναι ο πανέμορφος. Χρειάζεται η ομορφιά,αλλά δεν είναι αυτό. Για γάμο δεν είμαι ακόμα έτοιμος, αλλά όταν μεγαλώσω γιατί όχι. Από την άλλη το να υιοθετήσεις ένα παιδί, είναι πολύ σοβαρό, το παιδί δεν είναι παιχνίδι. Θα μπορούσα μόνο αν είχε τη μητέρα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ