Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη- Τι δείχνει νέο βίντεο-ντοκουμέντο - iefimerida.gr

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη- Τι δείχνει νέο βίντεο-ντοκουμέντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έρχονται στο φως για τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Η 44χρονη μητέρα βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της σε περιοχή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, με τις Αρχές όλο αυτό το χρονικό διάστημα να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Την ώρα που η οικογένεια της άτυχης γυναίκας επιμένει πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια κι όχι για αυτοχειρία, ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο βίντεο φαίνεται η 44χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνά από ένα πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια, φεύγει από εκεί και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Υπενθυμίζεται ότι, από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ