Το τηγάνισμα έχει τη δική τέχνη και τεχνική.
Αν γίνει σωστά, το αποτέλεσμα κάνει τον κόπο μας να αξίζει. Τηγάνισμα χωρίς αναστάτωση στην κουζίνα δεν γίνεται: είτε γιατί το καυτό λάδι πετάγεται και λερώνει την ηλεκτρική κουζίνα, τους πάγκους αλλά και εμάς, είτε γιατί οι έντονες και δυσάρεστες μυρωδιές που αφήνει, χαλούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού και για να απαλλαγούμε από αυτές χρειάζεται να περιμένουμε για ώρες.
Το τηγάνισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση αν δεν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και δεν είμαστε οργανωμένες.
Ιδανικά, πριν ξεκινήσουμε διαδικασία, το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τις πόρτες των δωματίων όλου του σπιτιού (εννοείται ότι η πόρτα της κουζίνας θα είναι επίσης κλειστή).
Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε γρήγορα από τις δυσάρεστες οσμές του τηγανίσματος χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να περάσει μια ολόκληρη ημέρα.
Ο εύκολος τρόπος να διώξεις τη δυσάρεστη οσμή από το τηγάνισμα, στο bovary.gr