Πάγκαλος: Το ραντεβού μας δεν έχει σχέση με τον Ραγκούση - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Το ραντεβού μας δεν έχει σχέση με τον Ραγκούση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχει καμία σχέση το ραντεβού μας με τον Ραγκούση» ξεκαθάρισε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάλεσε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της αντιπροεδρίας ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Ζαλοκώστα παρέστησαν εννέα βουλευτές: Οι Σάββας Εμοινίδης, Δημήτρης Παπουτσής, Γιώργος Ασπραδάκης, Μανώλης Μπεντενιώτης, Παντελής Οικονόμου, Μαρία Θεοχάρη, Κατερίνα Περλεπέ και Αχμέτ Χατζηοσμάν.
Αντίθετα, δεν έδωσαν το παρόν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Ηλίας Μόσιαλος Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι πέντε από τους παρόντες βουλευτές έχουν ήδη υπογράψει υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πάγκαλος ανέλυσε τις προτάσεις του για το μέλλον της χώρας και τους τρόπους για να βγούμε από το αδιέξοδο αλλά και το πως θα πρέπει να εκλεγεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δήλωσε δε χαρακτηριστικά ότι «θα επιλέξω έναν από τους υποψηφίους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ