Οι Anonymous χτύπησαν την ιστοσελίδα της Ιντερπόλ - iefimerida.gr

Οι Anonymous χτύπησαν την ιστοσελίδα της Ιντερπόλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίποινα για τις πρόσφατες συλλήψεις χάκερς και μελών της, έκανε η ομάδα Anonymous που αυτή τη φορά επέλεξε να χτυπήσει την ιστοσελίδα της Ιντερπόλ.
Η ηλεκτρονική επίθεση έγινε γιατί η Ιντερπόλ στο πλαίσιο της επιχείρησης «Operation Unmask», η οποία άρχισε στα μέσα Φεβρουαρίου, προχώρησε στη σύλληψη 25 φερόμενων ως μελών της οργάνωσης σε Ευρώπη και Νότιο Αμερική. Οι ηλικίες των συλληφθέντων κυμαίνονται μεταξύ 17 και 40 χρόνων.
Οι αστυνομικοί της Ιντερπόλ κατάσχεσαν περίπου 250 αντικείμενα ηλεκτρονικού εξοπλισμού και κινητά τηλέφωνα σε περίπου 40 εγκαταστάσεις σε 15 πόλεις. Επίσης, κατάσχεσαν πιστωτικές κάρτες και μετρητά, ενώ ερευνώνται οι πηγές χρηματοδότησης των παράνομων δραστηριοτήτων των Anonymous.
Η επίθεση των Anonymous στην ιστοσελίδα της Ιντερπόλ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να τεθεί για λίγο εκτός λειτουργίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ