Ψωμιάδης: Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν συλληφθεί - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν συλληφθεί

Ερχεται η ΠΑΤΡΙΔΑ του Παναγιώτη Ψωμιάδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα στο «Βελίδειο» ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παρουσιάσει τον όμιλο προβληματισμού, την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. - Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης -.

Στο επιτελείο του είχε σημάνει συναγερμός και από την περασμένη εβδομάδα έχουν σταλεί ταχυδρομικά δεκάδες ονομαστικές προκλήσεις που καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωση, ενώ τις τελευταίες ώρες τα SMS έπεφταν βροχή.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζει πως η κίνηση του αυτή δε σημαίνει πως ιδρύει κόμμα, αλλά μία δεξαμενή σκέψης, αφού όπως λέει «ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, αγωνίζομαι για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, στηρίζω τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της, Αντώνη Σαμαρά.»

Πριν την παρουσίαση του ομίλου προβληματισμού, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να... προβληματίσει μάλλον, με τις δηλώσεις του. Έτσι, σε συνέντευξή του στο city international υποστήριξε πως «ο κ.Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο»!

Έκλεισε την ομιλία του, φωνάζοντας «ΟΥΣΤ» σε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και λέγοντας ότι «αφού πάρουν τα λεφτουδάκια τους οι ευρωπαίοι σε λίγα χρόνια θα μας διώξουν από την Ευρώπη».

Καταλήγοντας είπε: «ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και ιδιοκτήτης της χώρας! Είναι δυνατόν να μην τηρούνται τα προεκλογικά προγράμματα»;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ