Φλέτσερ: «Ευελπιστώ να επιστρέψω την επόμενη σεζόν» - iefimerida.gr

Φλέτσερ: «Ευελπιστώ να επιστρέψω την επόμενη σεζόν»

Ντάρεν Φλέτσερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία χρόνια πάθηση του εντέρου, ευελπιστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν.

«Δεν ακολουθώ χρονοδιάγραμμα στην ανάρρωσή μου και ο στόχος μου είναι να επιστρέψω την επόμενη σεζόν. Εάν τα καταφέρω,θα είναι υπέροχο. Το πρόβλημα δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ, όμως πρέπει να βρω ένα τρόπο για να καταφέρω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Δοκιμάζω τα πάντα αυτή την στιγμή: δίαιτα, υπνοθεραπεία», δήλωσε ο 28χρονος μέσος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Σκοτσέζος άσος ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα από τον Μάρτιο του 2011 και κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τρεις τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν, με την απουσία του να αποδίδεται σε έναν ιό. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια αναγκάστηκε να σταματήσει να αγωνίζεται εξαιτίας της ασθένειάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ