Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά για να τιμήσει συνυποψήφιά της στα Όσκαρ - iefimerida.gr

Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά για να τιμήσει συνυποψήφιά της στα Όσκαρ

Μέριλ Στριπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επόμενο πρωί μετά την βράβευσή της με ένα ακόμη Όσκαρ, το οποίο πολλοί ανέμεναν να αποσπάσει η πρωταγωνίστρια στην ταινία «Υπηρέτριες», Βαϊόλα Ντέιβις, η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά σε ένα σχολείο στο Ρόουντ Άιλαντ 10.000 δολάρια προς τιμήν της συνυποψήφιάς της.

Η 46χρονη Ντέιβις θεωρείται ευεργέτιδα του χρεοκοπημένου σήμερα σχολείου Σέντραλ Φολς στο Ρόουντ Άιλαντ, της πόλης όπου μεγάλωσε, καθώς έχει και η ίδια κάνει δωρεά προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί η βιβλιοθήκη του. Ακολουθώντας το παράδειγμά της, η επί σειρά ετών φίλη της, 62χρονη Στριπ, έστειλε μέσω του ιδρύματος για τις τέχνες Silver Mountain, το οποίο της ανήκει, επιταγή 10.000 δολαρίων στο τοπικό σχολείο Segue, που κινδυνεύει να κλείσει.

Η επιταγή έφθασε την Δευτέρα, την επόμενη μέρα μετά την βράβευση της Στριπ με το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Η Σιδηρά Κυρία», στο οποίο υποδύεται την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ