Το πρόσωπο που «κάρφωσε» τον Ισίδωρο ζητά να μάθει η Ντόρα - iefimerida.gr

Το πρόσωπο που «κάρφωσε» τον Ισίδωρο ζητά να μάθει η Ντόρα

Ντόρα Μπακογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν μεταξύ τους.

Η κυρία Μπακογιάννη αναμένεται να ζητήσει την παρέμβασή του, προκειμένου να διερευνηθεί εξονυχιστικά η υπόθεση, καθώς εγείρονται ερωτηματικά από πλευράς της για τον τρόπο που τη χειρίστηκε ο αντιεισαγγελέας και επικεφαλής για τη διακίνηση μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Τέντε, να κληθεί ο κ. Νικολούδης, ώστε να αποκαλύψει ποιος είναι αυτός που του κατέθεσε την καταγγελία ενώ εμμέσως πλην σαφώς τονίζει ότι το πρόσωπο που κατέθεσε τα στοιχεία, στόχο είχε τη σπίλωση του ονόματός της με στόχο να πλήξει την ίδια και το κόμμα της.

Παράλληλα, όπως με δηλώσεις της υποστηρίζει, ήταν σαφές ότι τα χρήματα προήλθαν από το εξωτερικό, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας του συζύγου της. Μάλιστα, η κυρία Μπακογιάννη ευθέως υπαινίχθηκε ότι όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου ενέπλεξαν εσκεμμένα την ίδια και τον σύζυγό της προκειμένου να μην βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα πολιτικών που όντως έχουν μεταφέρει μέρος των καταθέσεών τους στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ