Τζούλια Ρόμπερτς: Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ότι είμαι διάσημη - iefimerida.gr

Τζούλια Ρόμπερτς: Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ότι είμαι διάσημη

Τζούλια Ρόμπερτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πώς βιώνουν τα παιδιά της τη διασημότητα της μαμάς τους, αλλά και για τους ανερχόμενους σταρ, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς.

Η 44χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι τα τρία παιδιά της, δίδυμα επτά ετών και ένα αγοράκι τεσσάρων, δεν έχουν ιδέα ότι εκείνη είναι διάσημη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και κάποιος με κατάλαβε, ενώ αμέσως μετά και κάποιος άλλος με αναγνώρισε. Και μετά, κάποιος που περνούσε είπε "Α! Η Τζούλια Ρόμπερτς". Εμείς κάναμε πως δεν συνέβη τίποτα αλλά ο Φιν (ο 7χρονος γιος της) είπε: Ναι η μαμά μου είναι η Τζούλια Ρόμπινσον. Αυτό ακριβώς μου δίνει μια προοπτική. Θα μπορούσα να ήμουν η Ρόμπινσον. Θα μπορούσα να ήμουν η Τζόνσον. Δεν έχει να κάνει με εμένα σαν άνθρωπο».

Παράλληλα, συνέκρινε τη σημερινή κατάσταση στο χώρο του θεάματος, σε σχέση με όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ, σημειώνοντας ότι «η βιομηχανία έχει αλλάξει. Δεν μπορείς πλέον να είσαι το "καινούριο" κορίτσι στον χώρο που όλοι λένε "Από πού εμφανίστηκε αυτή;" Υπάρχει το "ασανσέρ" που σε ανεβάζει σε μια στιγμή και μετά έρχεται η "απεξάρτηση". Είναι πραγματικά απαίσιο. Κανείς πλέον δεν απολαμβάνει μια περίοδο χάριτος -η οποία αξίζει στον καθένα και όλοι τη χρειάζονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ