Οι ειδικοί συμφωνούν -Oσα πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από την ψαλίδα - iefimerida.gr

Οι ειδικοί συμφωνούν -Oσα πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από την ψαλίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψαλίδα. Είναι εκεί μετά από απανωτά στεγνώματα των μαλλιών με το πιστολάκι.

Για να σου θυμίζουν κάθε βίαιο βούρτσισμα και styling με εργαλείο ισιώματος ή ψαλίδι για μπούκλες. Η ψαλίδα βέβαια είναι δημοκρατική και δίκαιη και συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες και κάθε τύπο μαλλιών. Τα φθαρμένα μαλλιά, χαλάνε την εικόνα σου και την εμφάνιση του ponytail σου. Οι διαχωρισμένες άκρες είναι ενοχλητικές και κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν ξηρά, άγρια και φουντωτά.

Ο πιο απλός και άμεσος τρόπος να απαλλαγείς είναι ασφαλώς το κούρεμα. Μέχρι να έρθει όμως η ώρα της επόμενης προγραμματισμένης επίσκεψης σου στο κομμωτήριο και ειδικά αν τα ταλαιπωρείς πολύ και καθημερινά, με όλους τους παραπάνω τρόπους, χρειάζεσαι κάτι για να τις περιποιηθείς και να βελτιώσεις την εμφάνιση τους.

Οι κορυφαίοι κομμωτές και hair experts διάσημων σταρ συμφωνούν πως για να μειώσεις την ψαλίδα πρέπει να μειώσεις την συνήθεια που την προκαλεί.

Διάβασε τα μυστικά των ειδικών για να μειώσεις την ψαλίδα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά ψαλίδα συμβουλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ