Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Μπαρόζο - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Μπαρόζο

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Μπαρόζο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη «να σπάσει ο φαύλος κύκλος ενός αρνητικού κλίματος για τις δυνατότητες της Ελλάδας» συμφώνησαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη για αύριο συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και την εκ μέρους του στήριξη σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που μαζί με τις αλλαγές που προωθεί η χώρα μας στη δημόσια διοίκηση και για την αντιμεώπιση της γραφειοκρατίας, θα συμβάλουν στην προσέλκυση επενδύσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των διαδικασιών για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη χώρα μας και την απορρόφηση Κοινοτικών κονδυλίων, θέματα με τα οποία ασχολείται η Ομάδα Δράσης που συγκροτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπανδρέου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ