Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη - iefimerida.gr

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και προγραμμάτισαν συνάντηση την Τετάρτη αφού σκοπεύει να ζητήσει την παρέμβασή του για να διερευνηθεί εξονυχιστικά η υπόθεση καθώς εγείρονται ερωτηματικά για τον τρόπο που τη χειρίστηκε ο αντιεισαγγελέας και επικεφαλής για τη διακίνηση μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ευθέως υπαινίχθηκε ότι όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση με το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου ενέπλεξαν εσκεμμένα την ίδια και τον σύζυγό της προκειμένου να μην βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα πολιτικών που όντως έχουν μεταφέρει μέρος των καταθέσεών τους στο εξωτερικό, αλλά και με στόχο να πληγεί πολιτικά τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της και μίλησε για φαρσοκωμωδία.

Η Δημοκρατική Συμμαχία θα ζητήσει να γίνει έρευνα στα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκαν με την πολιτική μέχρι σήμερα και να δοθούν στη δημοσιότητα όπως ακριβώς έχει κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ