Γυμναστήριο δίνει συνδρομή διά βίου σε 12χρονο πρόσφυγα που «κολλούσε» το πρόσωπό του στην τζαμαρία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμναστήριο δίνει συνδρομή διά βίου σε 12χρονο πρόσφυγα που «κολλούσε» το πρόσωπό του στην τζαμαρία [εικόνες & βίντεο]

Mahir Alan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν κάποια μικρά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα που αποκαθιστούν την πίστη μας στη ζωή και τον άνθρωπο.

Kαι ευτυχώς, με την βοήθεια των Social Media, βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν μικρά θαύματα. Ενα από αυτά είναι και η ιστορία του 12χρονου πρόσφυγα από τη Συρία, Μοχάμετ Χαλίτ. Ενα αγόρι που έφυγε από τη χώρα που ταλανίζεται από τον πόλεμο για να ζήσει χωρίς να χρειάζεται να ακούει οβίδες να περνούν πάνω από το κεφάλι του.
Ο 12χρονος Χαλίτ βρέθηκε στην Τουρκία, και έπιασε αμέσως δουλειά. Βασικό του επάγγελμα; το γυάλισμα παπουτσιών. Κοινώς λουστράκος. Πιθανότατα κανείς δεν θα μάθαινε για την ύπαρξη του μικρού Σύρου, αν δεν βρισκόταν ένας άνδρας να τον φωτογραφίσει. Και αυτή δεν ήταν μια κοινή φωτογραφία. Με περασμένο στον ώμο το σκαμνάκι του και φορώντας σαγιονάρες μέσα στο ψύχος του χειμώνα, ο Χαλίτ έχει «κολλήσει» το πρόσωπό του στη τζαμαρία ενός γυμναστηρίου και χαζεύει τους άνδρες που γυμνάζονται. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο 12χρονος περνάει κάθε μέρα από το γυμναστήριο και χαζεύει όσους γυμνάζονται στα μηχανήματα για ώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με την απίστευτη ιστορία του Χαλίτ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγας γυμναστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ