Basketball Champions League: Ηττα της ΑΕΚ στην Τουρκία (78-71) από την Μπάνβιτ - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Ηττα της ΑΕΚ στην Τουρκία (78-71) από την Μπάνβιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι περίμεναν ένα ξέσπασμα της ΑΕΚ και ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, πήραν ακόμα μια απογοήτευση.

Λίγες μέρες έπειτα από την ήττα σοκ στην Πάτρα από τον Προμηθέα, η Ενωση έχασε πολύ εύκολα και από την Μπάνβιτ στην Τουρκία με 78-71. Πλέον, έχει δύο ήττες από τους Τούρκους και βάζει πολύ δύσκολα στον εαυτό της για τη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 41-36, 61-56, 78-71.

ΜΠΑΝΒΙΤ (Σάσα Φιλιπόφσκι): Τόμας 18 (2), Κούλιγκ 3, Γκετσίμ 4, Σενέλ 3, Βίντμαρ 7, Ράουτινς 23 (7), Εντσέλ 1, Τέιλορ 19 (2), Καλοϊάρο.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα): Ελονού, Τζέιμς 10, Γκριν 13 (2), Χάρις 15 (2), Ξανθόπουλος 2, Σάκοτα 13 (1), Λαρεντζάκης 4, Μπάρλοου 2, Μαυροειδής 8, Καββαδάς 4.

Μία ήττα και μία νίκη χθες

Ο Άρης προσπάθησε απέναντι στη Ναντέρ, αλλά δεν κατάφερε να σταθεί επάξια, χάνοντας εύκολα με 91-63 για το Basketball Champions League. Γνώρισε έτσι την 6η ήττα του σε 10 αγώνες και στρέφει το ενδιαφέρον του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όντας μια ταχύτητα «κάτω» απ' τους Γάλλους.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, πήρε αυτό που ήθελε και κατά της Ορλαντίνα, για το BCL, επικρατώντας με 79-61. Κέρδισε έτσι τον πρώτο «τελικό» για την πρόκριση, αυξάνοντας τις ελπίδες του, ενώ μετά υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τη Γαλλική Σαλόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπανβιτ Basketball Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ