Οι δύσκολες ώρες της Σερένα Γουίλιαμς μετά τη γέννα -Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις - iefimerida.gr

Οι δύσκολες ώρες της Σερένα Γουίλιαμς μετά τη γέννα -Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις τις ημέρες που ακολούθησαν τη γέννηση της κόρης της Αλέξις Ολυμπία.

Η 36χρονη πρωταθλήτρια του τένις, ανέφερε στο περιοδικό Vogue πως τα προβλήματα άρχισαν όταν οι παλμοί της κόρης της άρχισαν να πέφτουν κατά τη διάρκεια του τοκετού και αποφασίστηκε πως η καλύτερη επιλογή ήταν η Σερένα να κάνει καισαρική.

.@serenawilliams and her daughter, Alexis Olympia Ohanian Jr., star on the cover of our February issue! Read the full interview: https://t.co/M3yiDQje6I pic.twitter.com/XLwLOLSsWJ

«Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα και μετά όλα πήγαν κατά διαόλου» είπε η Γουίλιαμς.

Μια μέρα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Γουίλιας ένιωσε δύσπνοια και είπε στο προσωπικό πως ανησυχούσε ότι μπορεί να είχε αναπτύξεις θρόμβους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 2 Δεκ, 2017 στις 7:44 πμ PST

Η πρωταθλήτρια του τένις, που έπρεπε να σταματήσει να παίρνει τα αντιπηκτικά φάρμακα λόγω του τοκετού, είχε δίκιο και είχε αναπτύξει αρκετούς θρόμβους στους πνεύμονες.

Άρχισε να βήχει πολύ έντονα με αποτέλεσμα να κοπούν τα ράμματα από την καισαρική και η κοιλιά της γέμισε με αίμα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 13 Σεπ, 2017 στις 6:39 πμ PDT

Στο τέλος, εισήχθη ένα φίλτρο σε μια κύρια φλέβα για την αποτροπή της εισόδου τυχόν θρόμβων στους πνεύμονές της και αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

«Μου άρεσε να αλλάζω πάνες, αλλά πάνω από όλα το συναίσθημα πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να με βοηθήσει, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο» είπε ο σύζυγός της, Αλέξις Οχάνιαν. «Σκεφτείτε για μια στιγμή πως το σώμα σας είναι ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα στον πλανήτη και πως είστε παγιδευμένοι σε αυτό».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 4 Νοέ, 2017 στις 7:05 πμ PDT

Η Σερένα απουσίαζε αισθητά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εβδομάδες μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue ανέφερε επίσης πως το να είναι μητέρα είναι μια πρόκληση για την ίδια, συγκρίνοντάς την με το χρόνο που περνά στα γήπεδα.

«Μερικές φορές απογοητεύομαι πολύ, και νιώθω πως δεν μπορώ να τα καταφέρω. Είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα όπως έχω μερικές φορές και στο γήπεδο. Υποθέτω ότι έτσι είμαι» είπε η Γουίλιαμς.

«Κανείς δε μιλά για τις δύσκολες στιγμές – την πίεση που νιώθεις, την απίστευτη απογοήτευση κάθε φορά που ακούς το μωρό να κλαίει». Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω καταρρεύσει, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. Ή μπορεί να θυμώνω με το κλάμα μετά να στενοχωριέμαι που θύμωσα και μετά ενοχή όπως για παράδειγμα, γιατί νιώθω τόσο λυπημένη όταν ένα ένα τόσο όμορφο μωρό; Τα συναισθήματα είναι τρελά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ