Basketball Champions League: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ στην Τουρκία - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ στην Τουρκία

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια του Basketball Champions League δίνει απόψε η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Μπάνβιτ στην Τουρκία (19:00, ΕΡΤ3) και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, η αποστολή της κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς η τουρκική ομάδα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, όπως παραδέχθηκε και ο κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα: «Το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε συνεχίζεται. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας. Θεωρώ ότι η Μπάνβιτ είναι φαβορί και για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Προέρχεται από μεγάλες εκτός νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα με Γαλατασαράι και Εφές και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη δουλειά, ωστόσο είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Προμηθέα».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεκόρ 5-4 στο Group C της διοργάνωσης, ενώ οι Τούρκοι μετρούν 6 νίκες και 3 ήττες. Στο ματς του α' γύρου, στο ΟΑΚΑ, η Μπάνβιτ είχε επικρατήσει με σκορ 74-70.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League αεκ Μπανβιτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ