Γιακουμάτος: «Ο Παπουτσής θα κάψει το ΠΑΣΟΚ όπως έκαψε την Αθήνα» - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: «Ο Παπουτσής θα κάψει το ΠΑΣΟΚ όπως έκαψε την Αθήνα»

Γεράσιμος Γιακουμάτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «ηθικό έγκλημα» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος αναφορικά με την κίνηση του βουλευτή ο οποίος έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μιλώντας στο Βήμα Fm, ο βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι αν γνώριζε το όνομα του συναδέλφου του θα έβγαινε να το πει.

«Ταλαιπωρείται ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα επειδή κάποιος δεν βγαίνει. Είναι λάθος του που δεν βγαίνει. Έπρεπε μόνος του να βγει και να πει ότι τα λεφτά είναι νόμιμα και ότι έκανε ένα λάθος. Μας ταλαιπωρεί χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα, θα έρθει στη Βουλή, η τροπολογία, ώστε το βράδυ να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές και στη συνέχεια να κατατεθεί. Το κείμενο το έχω δώσει να το συντάξει βουλευτής, πρώην υπουργός, που ξέρει τα πράγματα. Οι υπογραφές θα μαζευτούν απ’ όλους. Θα υπογράψουν συνάδελφοι απ’ όλα τα κόμματα. Η ουσία είναι ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία με το όνομα του Βουλευτή, το γρηγορότερο δυνατόν», δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Ο πρώην υπουργός έκανε γνωστό πως τη Δευτέρα θα καταθέσει επίσημες προτάσεις προκειμένουν να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα που μπορούν να ανακουφίσουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες χωρίς να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υποψηφιότητα Παπουτσή λέγοντας πως «θα κάψει το ιστορικό ΠΑΣΟΚ όπως έκαψε και το κέντρο της Αθήνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ