Σουλτς: «Η Μέρκελ θα συμφωνήσει στην ενίσχυση του ΕΜΣ είτε το θέλει είτε όχι» - iefimerida.gr

Σουλτς: «Η Μέρκελ θα συμφωνήσει στην ενίσχυση του ΕΜΣ είτε το θέλει είτε όχι»

Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε πως ο όγκος των μηχανισμών διάσωσης της ευρωζώνης θα αυξηθεί παρά τις όποιες γερμανικές αντιρρήσεις.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, ο κ. Σουλτς εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι θα καμφθούν οι όποιες γερμανικές επιφυλάξεις καθώς «η Άνγκελα Μέρκελ είναι στο τέλος πάντα έτοιμη να κάνει αυτό που είναι απαραίτητο».

«Το ευρωπαϊκό τείχος προστασίας θα διευρυνθεί, είτε το θέλει η Άνγκελα Μέρκελ είτε όχι», διαβεβαίωσε ο σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Εκτός από τη Γερμανία, όλα τα άλλα μέλη της ΕΕ τάσσονται υπέρ μιας ενίσχυσης. Στο τέλος η Άνγκελα Μέρκελ είναι πάντα έτοιμη να κάνει αυτό που είναι απαραίτητο. Όμως πάντα στο τέλος. Θα ήταν καλύτερα αν έκανε το απαραίτητο από την αρχή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ