«Οι Γερμανοί ταπεινώνουν και καταστρέφουν την Ελλάδα» - iefimerida.gr

«Οι Γερμανοί ταπεινώνουν και καταστρέφουν την Ελλάδα»

πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mύδρους κατά της Γερμανίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας Αρμάν ντε Ντεκέρ μιλώντας για «επιθετική και καταστρεπτική έναντι της Ελλάδας» την ώρα που η χώρα εξαναγκάζεται να αγοράσει πέντε προβληματικά υποβρύχια.

Ο κ. ντε Ντεκέρ αναφέρθηκε σε ταπεινωτικούς όρους που επιβάλλονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: πως «Οι όροι που επιβάλλονται ταπεινώνουν βαθύτατα τους Έλληνες και τους βυθίζουν στην ύφεση, τον πόνο και την απελπισία.Η Γερμανία είναι επίσης η χώρα που τα τελευταία τρία χρόνια έχει πουλήσει πέντε ελαττωματικά υποβρύχια στην Ελλάδα. Το πιο απίστευτο απ' όλα είναι ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να ασκούν πίεση στην Ελλάδα, να την ταπεινώνουν και να καταστρέφουν την οικονομία της. Είναι απαράδεκτο».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας δεν δίστασε να αναφερθεί στις θυσίες της χώρας μας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Ολοι ξέρουμε τι υπέστη η Ελλάδα από την Γερμανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο...Το γεγονός ότι οι Γερμανοί που άφησαν τερατώδη μνημεία στην Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο φέρονται τόσο εγωιστικά, με απογοητεύει πολύ. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η διαχείριση (της χώρας) υπήρξε απίστευτη, γνωρίζουν τους υπεύθυνους που τους έφεραν σ' αυτή την κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να τους εξολοθρεύσουμε μέχρι τον τελευταίο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ